За заявками мешканців. Ремонти аварійних підʼїздів у Дніпрі

  • Категорія:
  • Новини

У місті Дніпро активно проводяться реконструкційні роботи аварійних під’їздів багатоквартирних будинків, які перебувають у комунальній власності. Наразі було успішно завершено понад 70% заявок, які надійшли від мешканців перед настанням холодів.

Один із прикладів таких ремонтних робіт – це відновлення під’їздів у дев’ятиповерховому будинку за адресою вул. Немировича-Данченка, 48.«Ми зараз оновлюємо стіни. Очищали їх, проводили спеціальну обробку й зараз на фінішній прямій у декількох підʼїздах. В декількох підʼїздах встановлені додаткові металопластикові двері», – зазначив представник департаменту житлового господарства ДМР Єгор Худяков.

Пані Наталя виражає свою радість з приводу проведених оновлень: «Раніше було аварійне все. Написали колективне звернення й до нас швидко прийшли вже ремонтувати стіни та встановлювати вікна. Дуже добре стало, тепліше та чистіше. Вдячні!»

«З початку 2023 року комунальники виконали ремонт під’їздів із заміною вікон на нові енергозберігаючі, поставили також додаткові металопластикові двері при вході до під’їзду у 89 багатоквартирних будинках. Нові металопластикові вікна мають ефект енергозбереження, що дозволить зменшити втрати тепла будинку в цілому», – підсумував Єгор Худяков.

Слідкуйте за подіями в наших групах