Заняття в умовах карантину: Університет третього віку перейшов на онлайн-лекції та перевіряє наявність COVID-сертифікатів. Афиша Днепра

Заняття в умовах карантину: Університет третього віку перейшов на онлайн-лекції та перевіряє наявність COVID-сертифікатів

  • Категорія:
  • Новини

У Дніпрі в Університеті третього віку стартували заняття зі скандинавської ходьби для повністю вакцинованих учасників проєкту. Заняття проходять в парку ім. Глоби. Слухачі поділилися на дві групи та обрали зручний для себе час – 12:00 або 14:00. Також до ходьби можна долучитись на житломасиві Перемога-5, навпроти колишнього кінотеатру «Салют» о 10:00.

«Нашим слухачам, в яких немає спеціальних палиць для скандинавської ходьби – ми їх надаємо. Аби відвідувати ці заняття, окрім COVID-сертифіката, необхідно мати довідку від сімейного лікаря про відсутність протипоказань для занять цим спортом», – зазначила спеціалістка управління з питань розвитку соціального захисту населення департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики ДМР Маргарита Прядка.

Невакцинованим слухачам університет запропонує онлайн-лекції. Це заняття з психології, українознавства, здорового способу життя. На кожній з таких лекцій очікують близько 40 слухачів.

Слідкуйте за подіями в наших групах