«Зараз значно краще»: дніпряни схвалюють поновлення ремонтів внутрішньоквартальних доріг

  • Категорія:
  • Новини

У Дніпрі відновлено ремонт внутрішньоквартальних доріг. Ці роботи були призупинені через повномасштабне вторгнення росії. Однак наразі бригади будівельників повернулися до роботи і активно працюють у різних районах міста.

«Це приклад того, як ми далі працюватимемо у цьому напрямі. Ми запланували ремонт близько 100 дворів. Здебільшого всі ці адреси — результат особистих прийомів міського голови. Це те, що хочуть містяни. Люди скучили за ремонтом дворів. Якщо ми вийдемо на такий темп, як заплановано, фактично це буде обсяг, який був до, — якщо не буде обставин непереборної сили», — зазначив мер Дніпра Борис Філатов та наголосив: мерія продовжуватиме обробляти всі пропозиції містян щодо ремонтів.
Здійснюються також комплексні ремонтні роботи на міжбудинкових проїздах та тротуарах, що проходять по Донецькому шосе та вздовж оновленого проспекту Миру. Ці ремонти є першими від часу зведення житлових масивів у цих районах.
Місцева мешканка Олена, повертаючись з прогулянки разом із донькою Софією і сином Юрієм, говорить: хоч під час ремонту будівельну техніку треба обходити, та таке оновлення вулиці того варте. «З візочком неможливо було проїхати. Зараз значно краще. Звичайно, ми задоволені. Свекор приїжджав, сказав «так гарно у вас реконструюють усе». Мені, дітям — нам усе подобається», — розповідає жінка.

Біля багатоповерхових будинків проводяться ремонтні роботи, які включають не лише укладання нового асфальту, але й створення паркувальних кишень та спеціальних зон для сміттєвих контейнерів. Крім того, під час заміни бордюрів здійснюються необхідні зниження рівня тротуару, а також встановлюється тактильна плитка, щоб забезпечити комфортний рух для всіх людей. Також ділянки, де тротуар перетинає дорогу, облаштовуються тротуарною плиткою, що привертає додаткову увагу водіїв.

Представники департаменту благоустрою та інфраструктури міської ради зазначають, що такий підхід буде застосовуватися під час проведення інших ремонтних робіт.

Слідкуйте за подіями в наших групах