Життя триває: зворушлива виписка з полового у Дніпрі (Есклюзив)

  • Категорія:
  • Новини

Життя триває, а Україна сьогодні веде боротьбу за незалежність, території та майбутнє кожного маленького українця, який приходить у цей світ. Попри весь жах війни сьогодні є і весілля і народження, і ще дуже багато світлих та радісних подій, заради яких варто жити!

Нещодавно ми розповіли вам історію дніпрянина Миколи з позивним Фідель. До 24 лютого він жив звичайним життям, думав про роботу та переїзд. Але потім, не вагаючись, пішов воювати.

 Інтерв’ю ми з Миколою записали після пологового будинку, де він відвідував дружину та новонароджену донечку. Сьогодні наш фотограф зафіксував магічні моменти – маленьку Алісу з мамою виписали з пологового! Побратими приїхали підтримати родину. На жаль, сам батько Аліси не зміг бути тут, адже наразі він на передовій!

“Я пішов за свою родину і за країну. А потім вже так трапилось, що під час війни в нас народилась друга дитина. Довгоочікувана! Ім’я обирав старший син, крихітку ми назвали Аліса. Я у пологовому бачив скільки військових приходять, бо в них теж народжюються діти. Тому, ми повинні швидкше перемагти, аби ці діти зростали в щасливих родинах!”, – каже Микола.

Нагадаємо, 232-й батальйон у складі 128 бригади сформований у Дніпрі, на 100% складається з добровольців. Тут несуть службу мешканці Дніпра, Павлограда, Харкова, Миколаєва. Усі – мотивовані та патріотичні. Раніше працювали менеджерами, будівельниками та токарями, водіями та поліцейськими. Середній вік – 30-45 років, але є і молоді, і заслужені бійці. Наразі захисники тримають оборону на Донеччині.

Фото Валерій Кравченко

Слідкуйте за подіями в наших групах