Гаряча Джей Ло на фоні подушок блиснула своїми “персиками”: фото

  • Категорія:
  • Новини

Бойфренд вирішив розкрити публіці один секрет Лопес.

Латиноамериканська акторка та співачка Дженніфер Лопес ще раз довела, що вік для жінки нічого не значить. Гаряча 49-річна зірка продовжує хвалитися результатами своєї наполегливої праці в спортзалі.

Фото себе у “персиковому” настрої Джей Ло запостила в Instagram, чим спровокувала справжній фурор, адже за короткий час світлини переглянули десятки тисяч підписників.

Джей Ло – 49, вона мама двійнят

А от бойфренд Дженніфер, Алекс Родрігес, вирішив розкрити публіці один її секрет: танці перед дзеркалом з рушником на голові.

Тілу Лопес позаздрять навіть 20-річні

Додамо, що бойфренд Лопес назвав найщасливішим день, коли познайомився з зіркою.

“У мене був запланований ланч з двома жінками з мого офісу. Не буду розповідати нудних подробиць. Коротше, в якийсь момент я вийшов на вулицю і зрозумів, що забув, де припаркував свій автомобіль. Жодного припущення! Минуло 10-15 хвилин, я сидів на парковці, був засмучений, і тут хтось поплескав мене по плечу. Я обернувся і не дізнався цю дівчину. Це була Дженніфер, але одягнена вона була, як її героїня Харлі з “Відтінків синього”. У джинсах і масивних черевиках. Я завис на кілька секунд, і тоді вона сказала “Це я, Дженніфер”, – розповів в обному з телешоу Родрігес.

—————————————————————————-

Подписывайтесь на наш Telegram — https://t.me/DneprAfisha

Слідкуйте за подіями в наших групах